Perinteiset sateenvarjot ovat toki käteviä kapistuksia vesipisaroilta suojautumiseen, mutta toisaalta niistä löytyy myös monia heikkouksia. Air umbrella on sen sijaan niin futuristisen oloinen sateenvarjo, että sen aitouteen on vaikea uskoa.

Kyseessä on sateenvarjo, joka muodostaa varjo-osan ilmavirran avulla. Laitteesta on tarjolla kolme eri mallia. A-mallin akku kestää noin 15 minuuttia, kun taas suuremmat b- ja c-mallit rullaavat sateessa jopa noin 30 minuuttia. Akun pitäisi kestää kolme vuotta normaalikäytössä. Sateen rankkuudesta riippuen varjo tarjoaa suojaa 1-2 henkilölle. Kirjoitushetkellä tällaisen sateenvarjon edullisimman mallin sai ennakkotilattua Kickstarter-kampanjasta noin 90 eurolla.

Vaikka tällainen muutaman minuutin sateensuojan tarjoava härveli ei ehkä korvaa perinteistä sateenvarjoa, niin ainakin se varmasti kerää katseita sadekelillä.

Lähde

Edellinen artikkeli.klaz on älyranneke, joka mahdollistaa puheluihin vastaamisen omituisella tavalla
Seuraava artikkeliSelfiebration esittää kasvokuvat ilmapalloilla