Kengännauhojen sitominen tuntuu olevan monelle yllättävänkin suuri ongelma ainakin markkinoille tunkevien vaihtoisten ratkaisujen määrästä päätellen. Nyt vuorossa on Zubits, joka yrittää korvata nauhojen sitomisen magneeteilla.

Kyseessä on yksinkertaisesti sanottuna kaksi magneettia, jotka voi kiinnittää nauhojen ympärille. Tämän prosessin jälkeen kengät voi sitten vain napsauttaa kiinni tai auki. Tässä vaiheessa tietty moni alkaa epäillä moisen ratkaisun kestävyyttä, mutta käytössä olevat neodymium-magneetit ovat huomattavasti perinteisiä jääkaappimagneetteja voimakkaampia. Esittelyvideoilla kengät pysyvät ”sidottuina” myös juostessa ja hyppiessä.

Tarjolla on erikokoisia ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin. Esimerkiksi lapsille ja rauhallisemmin liikkuville riittää jo pienin malli ja urheilullisille ihmisille suositellaan suurinta vaihtoehtoa. Kokoerot ovat kuitenkin ainoastaan muutaman millin luokkaa. Kirjoitushetkellä valitsemansa kokoiset magneetit yhteen kenkäpariin sai ennakkotilattua postikuluineen noin 22 eurolla.

Lähde

Edellinen artikkeliQuadkopteri sukelsi purkautuvan tulivuoren lähettyville napsimaan hienoja otoksia
Seuraava artikkeliTestissä: Sony SRS-X7-matkakaiutin