ranskalainen_sänky

Vaikka pikaruoka on tuskin kenenkään mielestä kovin terveellistä, niin toisaalta se myös maistuu tästä huolimatta monelle ihmiselle. Sen sijaan ranskanperunoiden kanssa nukkuminen ei ole niin yleistä. Supersize Bed on sänky, joka kuitenkin mahdollistaa jälkimmäisen aktiviteetin.

Sänky on arkkitehtuuria ja ruokaa yhdistelevän Harry Parr:n sekä lavastesuunnittelija Cecilia Careyn käsialaa. Rakennelman toisesta päädystä löytyy erään suuren pikaruokaketjun ranskalaislaatikkoa muistuttava lokero, jonka sisälle on sujautettu pehmeitä ”ranskalaisia”. Näitä suikaleita voi sitten napata sängylle tyynyiksi oman mielensä mukaan. Sänky voidaan rakentaa sopimaan kaikkiin erilaisiin patjakokoihin, mutta näin ollen se pitää ostaa tilaustyönä.

Hintaa vekottimelle voi tiedustella tästä sähköpostiosoitteesta. Todelliset pikaruoan ystävät voisivat vielä täydentää kokonaisuuden erilaisilla hampurilaistyynyillä.

Lähde

Edellinen artikkeliFOBO Tire ilmoittaa auton renkaiden ilmanpaineen suoraan älypuhelimeen
Seuraava artikkeliUmbrella Here pyrkii tekemään sateenvarjon jakamisesta helpompaa