https://www.youtube.com/watch?v=80uwMvBEXKw

Lämpötilan noustessa täällä Suomessakin jopa yli 30 asteeseen, alkavat erilaiset vesileikit kiinnostaa monia lapsia ja miksei aikuisiakin. Yksi klassisimmista ajanviettotavoista on tietty vesisota, johon sopivat erilaisten pyssyjen lisäksi hyvin myös vesi-ilmapallot. Näiden pikkuisten palluroiden täyttämisessä kestää kuitenkin yleensä melko kauan ja hupia riittää vain vähäksi aikaa. Bunch O Balloons on systeemi, jolla tällaisia vedellä täytettyjä palloja syntyy yli 100 alle minuutissa.

Systeemi koostuu vesiletkun päähän kiinnitettävästä osasesta, joka haarautuu 37 pienempään putkeen. Näiden päästä löytyy sitten vesi-ilmapallo ja pikkuinen kuminauha. Ensin pallot lasketaan täyteen vettä ja tämän jälkeen letku nykäistään irti, jolloin kuminauhat sulkevat valmiit vesiaseet ilman solmuja.

Sata kappaletta tällaisia nopeasti täytettäviä vesi-ilmapalloja irtosi kirjoitushetkellä noin 12 eurolla (itse asiassa setissä tulee 111 palloa, mutta osa saattaa hajota tai irrota ennen käyttöä). Valitettavasti vekottimet ovat kertakäyttöisiä, joten yksittäisen pallon hinta nousee huomattavasti suuremmaksi kuin perinteistä täyttömenetelmää käytettäessä. Toisaalta taas tällaisella laitteella säästää huomattavasti aikaa, joka on tietty rahaa.

Lähde

Edellinen artikkeliI Know Where Your Cat Lives muistuttaa kuvien EXIF-datasta
Seuraava artikkeliThe PaleoBarefoots® – Minimalistiset kengät ritarien rengaspaitojen tyyliin