Moottoripyöriä on lukuisia erilaisia aina katumalleista motocross-pyöriin. Kaikki soveltuvat hyvin omiin tarkoituksiinsa, mutta joskus hankala maasto saattaa olla liikaa jopa siihen suunnitelluille pyörille. Venäläinen TAURUS 2X2 ei komeile turhaksi ulkonäöllään, mutta toisaalta se etenee lähes missä tahansa.

Moottoripyörä on kaksivetoinen ja sen leveät renkaat pysyvät niin mudan kuin vaikka autiomaan hiekankin pinnalla. Painoa vekottimella on varustuksesta ja mallista riippuen 47-74 kg, joten sitä voi tarvittaessa vaikka kantaa lyhyitä matkoja. Laitteen saa myös perinteiseen venäläiseen tyyliin purettua osiin ja pakattua vaikka auton takakonttiin.

Pyörästä on suunnitteilla kaksi versiota. Toinen on niin sanottu kevyt versio ja toinen hieman painavampi, mutta myös suuremmilla renkailla ja tehokkaammalla moottorilla varustettu yksilö. Kummatkin mallit kykenevät 60km/h huippunopeuteen ja niistä löytyy kolme vaihdetta. Tällä hetkellä kumpikaan versio ei kuitenkaan ole vielä myynnissä, mutta näiden itse koottavien moottoripyöräsettien hinta tulee alkamaan noin 740 eurosta.

Lähde

Edellinen artikkeliZepp auttaa hiomaan muun muassa pesäpallolyönnit kohdilleen
Seuraava artikkeliI Know Where Your Cat Lives muistuttaa kuvien EXIF-datasta