https://www.youtube.com/watch?v=VBTSKG2hbkM

Jokin aikaa sitten raapustin härvelistä, joka auttoi kehittämään tennistaitoja. Samantyylinen laite löytyy kuitenkin myös pesäpallon ystäville. Zepp on pikkuruinen pesäpallomailan päähän kiinnitettävä vekotin, joka kertoo muun muassa lyöntiradan ja huitaisun osumakulman sekä -vauhdin.

Hilavitkutin auttaa siis löytämään sen optimaalisen asennon täydellisten kunnarien lyömistä varten. Tiedot nykyisistä lyönnistä saa näkymään Android- tai iOS-käyttöjärjestelmällä varustettujen puhelimien ja tablettien näytöille tarkoitusta varten kehitetyn sovelluksen avulla. Ruudulta näkee muun muassa lyöntiradan, lyönnin nopeuden, osumakulman sekä lyöntiin käytetyn ajan.

Härveli toimii pesäpallon lisäksi myös tennis- sekä golfmailojen kanssa ja jokaiseen näistä lajeista löytyy sopiva sovellus. Sensori ohjelmistoineen kustantaa noin 110 euroa, joten aivan satunnaisille pallon lyöjille tällaiseen sijoittaminen ei välttämättä kannata.

Lähde

Edellinen artikkeliIso-Britanniassa sijaitseva kauppa toimii kokonaan itse tuottamallaan energialla
Seuraava artikkeliTAURUS 2X2 on venäläinen moottoripyörä, joka ei jätä tien päälle