inkcase

Nykyiset älypuhelimet imevät suuret määrät akkuun varastoitua virtaa nopeasti ja niitä saakin olla yleensä lataamassa vuorokauden käytön jälkeen. Suuri näyttö voi napsaista jopa kolmasosan kaikesta tarjolla olevasta varauksesta, joten ei liene ihme, että erilaisia vähävirtaisia E Ink -näyttöjä on koitettu implementoida myös älypuhelimiin. InkCase Plus tarjoaa oman ratkaisunsa toisen näytön muodossa.

Kyseessä on suojakotelo, jonka mukana tulee siihen kiinni napsautettava E Ink -näyttö. Tätä vähemmin virtaa kuluttavaa kakkosnäyttöä voi sitten käyttää esimerkiksi urheilusuorituksia mittaavien sovellusten käyttämiseen tai sähköisten kirjojen lukemiseen. Härvelistä on ollut aiemminkin jo tarjolla yksi versio, mutta uusi malli tuo mukanaan muun muassa omia lisänäytölle asentuvia sovelluksia.

Toisaalta sitten taas toinen näyttö tekee puhelimesta tietty myös hieman paksumman ja painavamman. Tämän lisäksi, vaikka E Ink -näytön akkukesto suurempi onkin, niin pitää sekin jossain vaiheessa aina irrottaa latautumaan. Näyttökotelon voi lunastaa itselleen sen Kickstarter-kampanjasta ~60 euron panostuksella.

Lähde

Edellinen artikkeli[Patentti] Airbus suunnittelee minimalistisempia lentokonepenkkejä
Seuraava artikkeliBistro – Älykäs automaatti ruokkii kissaa ja erottelee nelijalkaiset kasvojen perusteella