penkkiviritelmä

Ainakin turistiluokassa lentävät saavat nykyisinkin ahtautua melko pieneen matkustustilaan. Airbus kuitenkin on sitä mieltä, että matkustajat on mahdollista puristaa vieläkin kompaktimpaan kasaan.

Lentokoneita valmistava firma on nyt jättänyt patenttihakemuksen, jossa se esittelee uudenlaiset istuintyypit. Penkit muistuttaisivat polkupyörien satuloita ja selkänoja toimistotuolista löytyvää tukea. Myös lentokoneista tuttu tarjotin on jätetty näistä malleista suoraan pois. Kun penkit eivät ole käytössä, ne taittuvat vieläkin pienempään tilaan.

Vaikka kukaan tuskin haluaisi istua tällaisella penkillä pidempien lentomatkojen ajan, niin toisaalta lyhemmillä matkoilla minimalistiset paikat saattaisivat jopa mennä kaupaksi, mikäli hinta vain olisi tarpeeksi edullinen. Täytyy kuitenkin sanoa, että mielestäni alennuksen täytyisi olla melko suuri, jotta tuollaisessa viritelmässä jaksaisi istua paria tuntia kauemmin.

Lähde

Edellinen artikkeliOnni suosii rohkeaa
Seuraava artikkeliInkCase Plus lisää ylimääräisen E Ink -näytön Android-puhelimeen