https://www.youtube.com/watch?v=Wiy8DRIuh9U

Lemmikkieläinten ruokkiminen voi olla tarkkaa puuhaa, mikäli tahtoo pitää maukujansa tai haukkujansa hyvissä kokosuhteissa. Välillä eläimen kuppiin täytyy kuitenkin laittaa kukkurallinen ruokaa, jos esimerkiksi tietää, että palaa takaisin kotiin vasta myöhään yöllä. Bistro ratkaisee tämän ongelman. Kyseessä on älykäs kissaa ruokkiva laite, joka osaa muun muassa erotella eri lemmikit kameran avulla.

Kissan kasvot tunnistavan algoritmin lisäksi vekottimesta löytyy vaaka, jolla se osaa arvioida eläimelle kaadettavien naksujen määrän. Tämän lisäksi laitteen voi yhdistää älypuhelimeen ja tiedot sekä halutessaan myös videokuvan lemmikkinsä aterioinnista saa suoraan kännykkäänsä. Lisäksi mukana on sosiaalinen internetpalvelu, jonka kautta voi vastaanottaa suosituksia esimerkiksi terveellisemmistä ravintovaihtoehdoista.

Futuristinen ruokintasysteemi napsaisee kissanomistajan lompakosta tällä hetkellä ~110 euroa.

Lähde

Edellinen artikkeliInkCase Plus lisää ylimääräisen E Ink -näytön Android-puhelimeen
Seuraava artikkeliJIBO yrittää olla ensimmäinen ”koko perheen robotti”