HotBlack-rannekello esittää jalkapallo-otteluiden tulokset viisareiden avulla

hotblack_watch

Jalkapallon MM-kisat ovat olleet jo jonkin aikaa käynnissä, mutta vielä on aikaa hyödyntää tätä tapahtumaa erilaisten urheiluun liittyvien härveleiden markkinoimiseen. Nyt tarjolle on tullut HotBlack-niminen älykello, joka esittää jalkapallo-otteluiden tilanteen viisareiden avulla.

Laitteen kellotaulusta löytyy normaalin tunti ja minuuttiviisarin lisäksi kolme pienempää viisaria. Yksi näistä kertoo kotijoukkueen ja toinen vierasjoukkueen maalit. Kolmas analoginen osoitin esittää käytetyn peliajan. Tiedot tilanteesta siirtyvät vähävirtaisen Bluetooth-signaalin välityksellä Android- tai iPhone-älypuhelimesta. Kännykällä voi myös valita ottelun, jota haluaa kellonsa avulla seurata.

Toki tällainen tiedon esittäminen analogisilla viisareilla tuo omat ongelmansa, sillä esimerkiksi yli 10 maalin jälkeisiä tuloksia ei voi nähdä tarkasti ja ottelijat tulee muistaa itse. Silti hauska nähdä tällainen älykello perinteisen rannekellon tekniikoilla. Vekottimen saa itselleen noin 500 euron panostuksella sen Kickstarter-kampanjaan.

Lähde