https://www.youtube.com/watch?v=dApITtOuuv0

Monet keittiössä säilytettävistä pannuista ja kattiloista tuppaavat viemään paljon tilaa, vaikka niitä tarvitsee vain harvoin. Siivilä on yksi keittiöesine, joka ei meinaa koskaan mahtua mihinkään muotoilunsa ja kokonsa vuoksi. RMDLO sen sijaan on uudenlainen kompakti versio tästä veden poistamiseen soveltuvasta vekottimesta.

Kickstarter.com:ssa rahoitusta keräävä laite taittuu tarvittaessa normaaliksi siiviläksi, mutta säilytystä varten sen voi pakata noin keittiöveitsen levyiseksi ohueksi luiskaksi. Härveli perustuu useaan alle millimetrin paksuiseen metallilevyyn, jotka taittuvat tarvittaessa päällekäin. Siivilän rakennetta voi lisäksi käyttää hyväkseen ruoan kaatamisessa pienempiin astioihin.

Yksi tällainen keittiölaite irtoaa noin 25 euron hintaan tuotteen rahoittajille. Kirjoittaja itse olisi kuitenkin vielä kiinnostuneempi laitteesta, jolla perinteisen siivilän saa kätevästi putsattua käytön jälkeen.

Lähde

Edellinen artikkeliHackedPack yhdistää riippumaton ja repun
Seuraava artikkeliMUPPette – lentävä 3D-tulostin