conversion kit

Ennen tietokoneita kymmensormijärjestelmää ja pikakirjoitusta pääsi harjoittelemaan kirjoituskoneilla. Lopulta aika ajoi suurilta osin yli näistä mekaanisista härveleistä, mutta silti nykyisinkin yksi yleisimmistä syöttölaitteista on näppäimistö. Jos nappituntuma ei kuitenkaan ole mielestäsi sama, niin nyt vanhan kirjoituskoneen voi muuttaa tietokoneen näppäimistöksi.

USB Typewriter Conversion Kit sisältää kaiken tarvittavan kirjoituskoneen muuttamiseen digitaaliajan syötelaitteeksi. Mukana tulee signaalit tietokoneelle sopivaan muotoon muuttava kontrollikeskus, sensorilevy perusnäppäimille sekä 4 magneettista sensoria, jotka tunnistavat Shiftin, välilyönnin, askelpalauttimen tai Entterin painalluksen. Näiden osien asentelun pitäisi sujua muutaman työkalun sekä internetistä löytyvien ohjeiden avulla.

Valmis systeemi toimii niin Mac- kuin PC-tietokoneiden kanssa. Hintaa setillä on noin 60 euroa, joten normaalia näppäimistöä halvemmaksi tämä ei valitettavasti tule. Lisäksi oman kirjoituskoneensa soveltuvuus näppäimistöksi muunnettavaksi kannattaa ensin tarkistaa täältä.

Lähde

Edellinen artikkeliSoftWheel tasaa niin rullatuolien kuin polkupyörienkin matkantekoa
Seuraava artikkeliMink tuottaa erivärisiä meikkejä suoraan tulostinmusteesta