Hammasharja ei sinänsä ole keksintönä uusi ja kyseisestä hygieniavälineestä onkin lukuisia sähköisiä ja sähköttömiä versioita. Hammasharjaa suositellaan vaihdettavaksi ajoittain, mutta miltä kuulostaisi, jos joka kuuden kuukauden välein postiluukkuun kolahtaisi 5 ilmaista vaihtopäätä vanhaan harjaan? Tällaisesta ylellisyydestä pääsee nauttimaan ainakin maailman kalleimman hammasharjan omistajat.

Reinast Luxury Toothbrush -nimisen hammasharjan varsi on täyttä titaania ja sen väriksi voi valita yhden neljästä vaihtoehdosta. Harjan yläosasta löytyy antibakteerinen päällyste ja itse harjaspään voi vaihtaa tarvittaessa uuteen, sillä tällaista halvimmillaan 3200 euroa maksavaa hammasharjaa ei välttämättä aivan heti heitä roskiin.

Massiivista hintaa tasaa se, että tuotteen omistajille tosiaankin postitetaan kuuden kuukauden välein 5 vaihtopäätä. Näitä toimitetaan ilmeisesti jatkuvalla syötöllä niin kauan kuin hammasharjoja myyvä pulju on pystyssä. Tästä huolimatta tällainen harja tuskin maksaa omistajansa elinaikana koskaan itseään takaisin, mutta onpahan se ainakin melko komea lisä wc-kaappiin.

Lähde

Edellinen artikkeliTutkijat varmistivat uuden raskaimman metallin olemassaolon
Seuraava artikkeliTutkijat kehittivät ääniaalloilla toimivan vetosäteen, joka on huomattavasti aiempia tehokkaampi