Halfbike yhdistää Segwayn ja polkupyörän

Segway-kulkuvälineitä on täällä Hilavitkuttimessakin esitelty jo useampia erilaisia. Halfbike ei ole aivan tällainen menopeli, mutta se ei ole myöskään aivan polkupyörä. Kumpaa kohderyhmää se sitten koittaa saada asiakkaikseen, jää hieman epäselväksi.

Melko minimalistisesta Halfbikestä  löytyy kolme pyörää, joista yksi isompi on edessä ja kaksi pienempää takana. Ohjaaminen tapahtuu Segwayn tyyliin kallistelemalla ja tukea saa yhdestä puutangosta, jonka päästä löytyy myös jarrukahva. Kehittäjiensä mukaan laite yhdistää polkupyörällä polkemisen sekä juoksemisen. Härveli on saatavilla Kickstarter-rahoittajille noin 660 euron panostuksella, mikäli kampanja onnistuu.

Vaikka yksi Halfbiken valttikortti on se, että se on pienikokoisempi ja helpompi säilyttää kuin polkupyörä, niin en silti löydä syytä käyttää yli 600 euroa tällaiseen vekottimeen kunnollisen pyörän sijaan.

Lähde