Click esittelee tietokonehiiren päivän

Välillä tietokoneella tulee istuttua pidempiäkin pätkiä päivässä ja pian huomaakin, että ulkona on jo pilkkopimeää. Maailma on täynnä erilaisiin tarkoitukseen kehitettyjä ohjelmistoja, jotka nauhoittavat käyttäjän näppäinsyötteitä. Korealainen Shinseungback Kimyonghun sen sijaan vei asian vähän pidemmälle ja nappasi päivänsä aikana kuvankaappauksen näytöstään jokaisen hiiren painalluksen aikana.

Mies koosti kerätyistä kuvankaappauksista sitten tämän lähes yhdeksän minuuttia kestävän videon. Nauhoitteen taustalla kuullaan, mikäs muutakaan, kuin hiiren naksuttelua. Sinänsä mielenkiintoinen koe herätti melkein itsessäkin halun koostaa tällainen tuotos vaikkapa ihan omaa käyttöä varten.

Kimyonghun on tuottanut muitakin mielenkiintoisia kuvaamiseen liittyviä teoksia. Yhdessä yhdisteltiin Hollywood-elokuvissa esiintyviä kasvokuvia yhdeksi kokonaisuudeksi ja toisessa taas vertailtiin kissojen kuvia ihmisten portretteihin. Lisää projekteja kiinnostuneille löytyy miehen kotisivuilta.

Lähde