mumble

Vaikka nykyään yhä useammat älypuhelinten pikaviestisovellukset ovat alkaneet horjuttaa tekstiviestien asemaa, niin ovat nämä lyhyehköt tekstinpätkät vielä kovassa suosiossa. Aina viestien sisältö ei välttämättä kuitenkaan ole kovin kummoista vaan niistä saattaa paljastua pelkkä ”ok”-tokaisu. Kännykkänsä joutuu kuitenkin yleensä kaivamaan taskusta, sillä saattaisihan siellä viestissä jotain tärkeääkin olla. Mumble! on uusi älypuhelinsovellus, joka ilmoittaa viestien sisällön merkityksellisyyden värinän avulla.

Ohjelmisto osaa tunnistaa englanninkielisistä tekstiviesteistä muun muassa sen, ovatko ne kysymyksiä, huonoja tai hyviä uutisia tai pidempiä kirjoituksia. Systeemi osaa myös karsia pois turhien spam-viestien hälytykset ja sen avulla voi halutessaan myös sivuuttaa vaikkapa töihin liittyvät viestit loman aikana.

Sovellus on yhteensopiva Android versiosta 4.0 ylöspäin ja siitä on saatavilla ilmainen kokeiluversio Google Playssa.. Täysversio kustantaa sentin alle euron. Valitettavasti tästä on kuitenkin hyötyä ainoastaan englanniksi tekstaaville.

Lähde

Edellinen artikkeliSensus on iPhonen suojakotelo, joka tunnistaa kosketuksen
Seuraava artikkeliClick esittelee tietokonehiiren päivän