selfstir

Vaikka ruoanlaitto ei ole mikään täysin mahdoton tehtävä, niin asioiden polttaminen pohjaan on välillä turhankin helppoa. Maito on yksi hyvä esimerkki kattilasta lämmitettävistä aineista, jotka palavat todella nopeasti kiinni astiaan, ellei niitä sekoita lähes jatkuvasti. Valitettavasti aina ei ole kuitenkaan aikaa sekoitella ruokaa esimerkiksi muiden valmistusvaiheiden takia. Personal Chef on kattila, joka sekoittaa ruokaa kypsennyksen lomassa.

Setti koostuu alustasta sekä kattilaosasta. Näin ollen se ei siis ole yhteensopiva muiden liesien kanssa. Kattilan pohjalta löytyy pieni propellia muistuttava sekoitinosa. Moottori ja säätövivut taas ovat jalustassa. Koska kyseessä on rahoituskampanja, ei täysin valmista mallia tai lopullista muotoilua ole vielä olemassa.

Halvimmillaan tällainen itsesekoittava kattila irtoaa Kickstarter-kampanjan aikana noin 70 eurolla. Toimitusten pitäisi alkaa jo kuluvan vuoden kesäkuussa. Vielä kun kattila hoitaisi muutkin toimenpiteet ruoanlaitossa…

Lähde

Edellinen artikkeliLava-auto, jonka kori on tehty lähes kokonaan jäästä
Seuraava artikkeliStakes – Mukana kulkeva grilli teräslangasta