Kaikki muistanevat ensimmäisen säästöpossunsa. Erilaisia tällaisia säästölippaita on varmasti yhtä monta kuin on säästäjiäkin, mutta silti nämä kaikki tuppaavat olemaan toiminnaltaan melko samankaltaisia. Porkfolio eroaa massasta muun muassa sillä, että siitä löytyy WiFi.

Possu yhdistetään WiFi:n avulla älypuhelimeen ladattavaan applikaatioon. Tämä softa löytyy niin iOS- kuin Android-järjestelmillekin. Sovelluksen ja possun avulla voi sitten tarkkailla kerättyä rahamäärää ja asettaa itselleen tavoitteita säästämisen suhteen. Tämän lisäksi säästöporsaasta löytyy kiihtyvyyssensori, joka hälyttää, jos tätä koitetaan ryöstää. Possun nenä taas vilkkuu, kun sille syötetään kolikko (lähdetekstin perusteella Yhdysvaltojen dollari).

Possuun mahtuu noin 400 kpl 25 sentin kolikkoa eli neljännesdollaria. Yhden tällaisen kolikon halkaisija on noin 24 mm. Virtalähteenä toimii kaksi AA-paristoa ja yksi possu lohkaisee säästöistä noin 50 euroa.

Lähde

Edellinen artikkeliLuoteja pysäyttävä puvuntakki
Seuraava artikkeliBerkley Lab:n tutkijat kehittivät yli 1500 latausta kestävän Li-S -akun