OSM eli Object for Spatial Manipulation on Hopson Kinetic -nimisen firman väsäämä tiedelelu, joka näyttää kääntyvän nurin.

Härveli muodostaa kaleidoskooppimaisen efektin ja sopii esimerkiksi vaikkapa stressileluksi. Tuotteen kiekot voi napsauttaa irti ja niitä voi liittää toisiinsa lisää muodostaen suurempia pyöriviä rakennelmia kahdessa eri värissä. Yksi valkoinen tai musta kuuden osasen laite kustantaa noin 7 euroa. Mittasuhteiltaan tällainen vekotin on ~9.5 cm X ~9.5 cm X ~4,4 cm. Valitettavasti tuotetta ei tällä hetkellä ole saatavilla USA:n ulkopuolelle.

Kyllä tällaisesta olisi varmasti ainakin hauskaksi lahjaideaksi jollekin näiden hämmentävien rakennelmien ystävälle. Samalta sivustolta löytyy myös Prismatoy-niminen laite, jonka voi taivutella erilaisiin kulmiin. Löytyneekö lukijoilta joitain vastaavia ”todellisuutta vääristäviä” härveleitä?

Lähde

Edellinen artikkeliM-Blocks – kasautuvia kuutiorobotteja
Seuraava artikkeliSolara – lähes 5 vuotta ilmassa lenneskeleviä lennokkeja