Electric Paint Pen piirtää sähköä johtavia viivoja

johdekynä

Jos olet elektroniikkarakentelija ja yksinkertaisia piirejä olisi mukava testata ilman kolvausta, niin tällainen kynä voi tulla tapeeseen.

Kyseisen piirrustusvälineen tuotokset yksinkertaisesti johtavat sähköä. Aine tarttuu lähes kaikille pinnoille, mutta sitä kielletään käyttämästä ihon kanssa. Kuivuneiden virtapiirien päälle voi maalata toisella maalilla, jonka jälkeen tämän kerroksen ylle voi taas luoda seuraavat johtimet. Näin ollen käyttäjä voi luoda ohuelle pinnalle useita erilaisia piirejä.

Tuote on vesipohjainen ja myrkytön. Näin ollen sen voi helposti pestä pois H2O:lla. Tällä ei täten tosin kannata myöskään rakennella ulkona säilytettäviä kohteita. Aine toimii muun muassa erilaisten mikrokontrollerien sekä komponenttien kanssa ja se on suunniteltu alle 12 voltin jännitteelle. Maali kuivuu huoneenlämmössä keskimäärin viidessä minuutissa. Yksi 10 ml kynä maksaa noin 10 euroa.

Lähde