kaleidoscope

Viikonlopun kunniaksi hieman kummallisempia härveleitä! Kaleidoscopse Prism Gogglesien avulla pääsee näkemään maailman hieman uudemmalla tavalla.

Artistinimellä H0LES tunnetun henkilön valmistama silmikko tarjoaa kumpaankin katseluelimeen oman kaleidoskoopin. Alla olevalta sivustolta löytyy muutama kuva näiden lasien läpi kuvattuna. Lyhyesti sanottuna normaali kuva hajoaa näiden läpi katsottuna väreihin ja monistuviin kohtiin.

Tuotetta markkinoidaan sen tarjoaman kokemuksen perusteella, sillä kukapa ei haluaisi esimerkiksi tarkastella auringonlaskua tällaisten läpi. Laseja on saatavilla joko mustissa tai kromin värisissä kuorissa. Taiteellisena esineenä myös hinta on tätä luokkaa. Silmikko nimittäin irtoaa ~114 euron panostuksella.

Toisaalta joidenkin ihmisten tapauksessa tällaiset voisivat loppujen lopuksi maksaa itsensä takaisin, jos esimerkiksi pärjää viikonloppunsa pelkästään näiden avulla.

Lähde

Edellinen artikkeliMaailman ohuin näppäimistö
Seuraava artikkeliKinesis Freestyle2 on näppäimistö, jonka voi halkaista itselleen sopivaksi