Riippumatossa on mukava loikoilla kesäpäivänä. Lämpiminä yöinä kyseisessä viritelmässä voi jopa nukkua. Tämä idea kuitenkin kostautuu sateen sattuessa tai sitten vain hyttysen pistoissa. Nubé lupaa täydellisen suojan riippumatossa nukkuvalle.

Systeemi koostuu kolmesta osasesta. Yksi suojelee sateelta, toinen nostaa retkeilykamppeet ilmaan maanpinnasta ja kolmas estää yölliset hyönteisten puremat. Katos itsessään ei sisällä riippumatto-osaa, mutta se toimii kaikkien leiriytymistarkoitukseen myytävien mattojen kanssa. Tuote väittää tietty olevansa paras saatavilla oleva laatuaan. Se muun muassa suojaa myös riippumaton päät ja kiinnitysnarut sateelta, jotta vesi ei pääse niitä myöten valumaan mattoilijan päälle.

Järjestelmä painaa telttakeppeineen ainoastaan noin hieman päälle kilon, joten sen mukana kantaminen ei tuo juurikaan lisää takkaa leiriytyjän selkään. Yllä olevalla videolla esitellään suojan pystytys, joka käy ~samassa ajassa kuin teltan kasaaminen. Ainakin kirjoitushetkellä Nubé irtosi kickstarter.com:sta ~190 euron hintaan.

Lähde

Edellinen artikkeliTIHK auttaa karkaamaan käsiraudoista
Seuraava artikkeliPlotagon – elokuvia pelkästä käsikirjoituksesta