Emme tietenkään yllytä mihinkään rikolliseen toimintaan, mutta oletataan tapaus, jossa olet joutunut käsirautoihin lainvastaisesti. Kyseisistä vempeleistä on melko vaikea irrottautua ilman minkäänlaisia välineitä. THIK eli Tiny Inconspicious Handcuff Key voi pelastaa päivän tällaisissa tilanteissa.

Härveli on pieni klipsukka, jonka voi napsauttaa vaikkapa vyölenkin ympärille. Laitteella aukeavat niin yhdellä kuin kahdellakin lukolla varustetut käsirautamallit. Noin 11 euron panostuksella indiegogo-kampanjaan saa itselleen 3 kappaletta kyseisiä härpäkkeitä. Näitä voi sitten piilotella ympäri vaatetustaan. Lienee hyvä kuitenkin muistaa, että ainakin jossain Yhdysvaltain osavaltioissa moisten yleisavainten kantaminen mukana on laitonta.

Ehkä tällaiset laitteet eivät ole tarpeellisia joka tallaajalle, mutta vartijoille ja poliiseille ne voisivat ehkä osoittautua käteviksi.

Lähde

Edellinen artikkeliPressy – nappi takaisin kosketusnäyttöpuhelimiin
Seuraava artikkeliNubé – täydellinen riippumattokatos