2000dice

Niin tietokone kuin myös lautapelit ovat kehittyneet aikojen saatossa. Yksi asia mikä sen sijaan ei ole juurikaan muuttunut on perinteinen noppa. DICE+ pyrkii korjaamaan tämän epäkohdan.

Yleensä sanotaan, että toimivaa ei kannata muuttaa. Game Technologies -niminen yritys kuitenkin päätti, että on aika lisätä noppaan hieman tekniikkaa. Ulkonäöltään uusi laite muistuttaa edeltäjäänsä siten, että siitä löytyy tutut kuusi tasoa. Numerot sen sijaan näkyvät pienistä LED-näytöistä. Lisäksi kapine osaa kommunikoida esimerkiksi älypuhelimien ja tablettien kanssa Bluetoothin avulla.

Nopan voi viskaista ~4,6 metrin päähän siihen yhdistetystä laitteesta ja jälkimmäisessä tulee olla ohjelmistona Android 4.0 tai uudempi. Laite toimii myös iPad 3:n kanssa.  Tämän lisäksi DICE+:sta löytyy sensoreita, joilla se tunnistaa asentonsa, kiihtyvyyden ja sen onko noppa pelaajan kädessä. Näiden avulla härveli voi esimerkiksi ilmoittaa, jos sitä ei heitetty kunnolla.

Jopa kuutta DICE+:ssaa voi käyttää tarvittaessa samaan aikaan. Hintaa hilavitkuttimilla on 40 euroa/kpl. Yhdellä latauksella micro USB -portin kautta laitteella voi pelata 20 tuntia.

Lähde

Tuotteen kotisivut

Edellinen artikkeliBird Photo Booth tekee jokaisesta lintukuvaajan
Seuraava artikkeliPressy – nappi takaisin kosketusnäyttöpuhelimiin

2 KOMMENTIT

  1. En haluaisi olla ilonpilaaja, mutta miten tämä on tavallista noppaa parempi? Ainoat konkreettiset erot perusnoppaan verrattuna näyttää olevan: maksaa järjettömän paljon ja tästä voi loppua akku. Lisäksi noppa kettuilee jos et heitä sitä oikein.

  2. Tuohon on juurikin tehty tableteilla pelattavien (lauta)pelien kanssa käytettäväksi. Kyllähän siinä on oma viehtäyksensä ihan oikeasti heittää noppaa kuin antaa tabletin arpoa numeron. Tiettyä helppoutta on myös siinä että nopan lukema siirtyy automaattisesti tabletin peliin.
    Ja varmaan kunhan, tai jos, yleistyy niin tabletti+noppa yhdistelmälle saadaan tehtyä pelejä joissa noppan sähköisyyttä osataan hyödyntää enempikin.
    Pahvilautapelin kanssa tuo nyt on ihan turhake.

Kommenttien lisääminen on estetty.