DICE+ on 2000-luvun noppa

2000dice

Niin tietokone kuin myös lautapelit ovat kehittyneet aikojen saatossa. Yksi asia mikä sen sijaan ei ole juurikaan muuttunut on perinteinen noppa. DICE+ pyrkii korjaamaan tämän epäkohdan.

Yleensä sanotaan, että toimivaa ei kannata muuttaa. Game Technologies -niminen yritys kuitenkin päätti, että on aika lisätä noppaan hieman tekniikkaa. Ulkonäöltään uusi laite muistuttaa edeltäjäänsä siten, että siitä löytyy tutut kuusi tasoa. Numerot sen sijaan näkyvät pienistä LED-näytöistä. Lisäksi kapine osaa kommunikoida esimerkiksi älypuhelimien ja tablettien kanssa Bluetoothin avulla.

Nopan voi viskaista ~4,6 metrin päähän siihen yhdistetystä laitteesta ja jälkimmäisessä tulee olla ohjelmistona Android 4.0 tai uudempi. Laite toimii myös iPad 3:n kanssa.  Tämän lisäksi DICE+:sta löytyy sensoreita, joilla se tunnistaa asentonsa, kiihtyvyyden ja sen onko noppa pelaajan kädessä. Näiden avulla härveli voi esimerkiksi ilmoittaa, jos sitä ei heitetty kunnolla.

Jopa kuutta DICE+:ssaa voi käyttää tarvittaessa samaan aikaan. Hintaa hilavitkuttimilla on 40 euroa/kpl. Yhdellä latauksella micro USB -portin kautta laitteella voi pelata 20 tuntia.

Lähde

Tuotteen kotisivut