Bird Photo Booth tekee jokaisesta lintukuvaajan

Kuvaaminen voi olla erittäinkin haastava ja kallis harrastus. Kaikki pystyvät toki nykyisin räpsimään älypuhelimillaan kuvia kohteesta jos toisestakin, mutta sen hyvän otoksen saaminen voi sitten kestää hieman kauemmin. Bird Photo Booth tekee lintujen kuvaamisesta jonkin verran yksinkertaisempaa.

Tämä vekotin yhdistää lintujen ruokintalaudan ja suojakotelon kameralle. Jälkimmäiseen löytyy sopivat sisukset niin älypuhelimelle kuin GoPro-kamerallekin. Systeemiin kuuluvan sovelluksen asentamalla kuvia voi tarkastella suoraan kotoa käsin etäisyydestä riippuen joko WiFi:n tai Bluetoothin avulla.

Puusta ja metallista kyhätystä kotelosta löytyy makro-linssi, jonka avulla itse linnut saa suoraan kuvien ja videoiden keskipisteiksi. Järjestelmän saa itselleen noin 112 euron hintaan. Tällä hetkellä systeemi tukee älypuhelimista vain iPhone-malleja, mutta Andoirdillekin sopiva malli luvataan kehitettää ”pian”.

Lähde