Rhino Shield suojaa puhelimesi näytön iskuilta

Naarmuilta suojaavia kalvoja on saatavilla lähes jokaiseen matkapuhelimeen ja niihinkin, joihin ei suoraan kustomoitua versiota löydy, voi oman suojan leikata suuremmasta palasesta. Rhino Shield kuitenkin kestää paljon kovemmat iskut kuin normaali näytönsuojus.

Kickstarter.com:sta noussut tuote väittää pystyvänsä ottamaan vastaan vähintään 5 kertaa sen törmäysenergian, jonka Gorilla Glass 2 pitää aisoissa. Rhino Shieldin paksuus on ainoastaan 0,029 cm, joten se ei vaikuta laitteiden käyttömukavuuteen suuntaan jos toiseenkaan. Suorien kolahdusten lisäksi kyseinen palanen suojaa normaalisti myös naarmuilta.

Yllä olevalla videolla Rhino Shieldin toimintaa verrataan normaaliin suojakalvoon pudottamalla 255 g metallikuula näytön päälle eri korkeuksilta. Ensimmäinen kestää pudotuksen 48 senttimetristä ja jälkimmäinen ei suojaa näyttöä edes 9 cm matkalta. Tällä hetkellä kuluttaja voi suojata vain iPhonen tai Galaxy S3:n tällä laitteella, sillä nämä ovat nykyisellään ainoat tuetut puhelinmallit. iPhonen tapauksessa yhdelle puolelle suojan saa 19 eurolla ja takaosan kanssa hinta nousee noin 23 euroon.

Lähde