Lapset eksyvät usein suuriin ostoskeskuksiin ja huvipuistoihin. Sitten kuulutellaan kaiuttimista, että kenen tämä ja tämä lapsi nyt onkaan. Entä jos vanhemmat vain tatuoisivat puhelinnumeronsa omiin lapsiinsa? SafetyTat pyrkii ratsastamaan tällä idealla.

Itseasiassa kyse ei sentään ole mistään aidosta tatuoinnista vaan ihoon painettavista kuvista, joita vastaavia tuotteita löytyi ainakin ennen karkkipussienkin sisältä. Merkintöjen kuvioinnin ja tekstin voi valita itse useiden mallien joukosta. Kohteeseensa kiinnitettyihin ”tatuointeihin” voi sitten kirjoittaa puhelinnumeronsa joko varta vasten tarkoitukseen myytävällä kynällä tai Sharpie-tussilla. Toinen vaihtoehto on kustomoida oikeat tiedot tietokoneella tatuointeihin lisättäväksi.

Kuuden kappaleen paketti näitä lipuskoita irtoaa hieman alle 8 euron hintaan. Mukaan saa vielä ilmaisen merkkauskynänkin. Noin 15 euron hintaan saa suunnitella omat 24 SafetyTatsia, joihin painetaan tiedot valmiiksi. Vaikka kaikki mainoskuvien lapset hymyilevät iloisesti, on jotenkin kuitenkin vaikea uskoa, että jokainen pikkuveikko pitää tällaista tatuointia hyvänä ideana.

Lähde

Edellinen artikkeliTesti: Sony VAIO Duo 11
Seuraava artikkeliRhino Shield suojaa puhelimesi näytön iskuilta