Digitaalista kelloa on melko nopea vilkaista ajan tarkistamiseksi. Myös perinteisen viisarikellon tulkinta on helppoa, kunhan ensin oppii lapsena kellotaulun. Sokeille ajan tarkistaminen taas ei olekaan niin yksinkertaista. The Bradley helpottaa edellisen ihmisryhmän ja miksei muidenkin arkea.

Tämä hilavitkutin on rannekello, josta viisarien sijasta löytyy kaksi metallipalloa. Kellotaulun sivuilla pyörivä pallura kertoo tunnit ja edessä oleva minuutit. Tuntien merkinnät on prässätty kellotauluun ja niitä on helppo koskea. Kuulat saadaan pyörimään oikeassa ajassa magneettien avulla. Täten, vaikka kyseisiä kappaleita pyörittäisi käsin, loksahtavat ne takaisin minuutilleen oikeaan aikaan kelloa hieman ravistettaessa.

Kellonaikaa voi säätää samoin kuten normaaleissakin viisarikelloissa, eli sivulla olevaa tappia pyörittämällä. Varmasti tällaisen käyttämiseen joutuu ensin totuttelemaan, jotta ajan lukeminen on yhtä nopeaa kuin normaalin kellon kanssa. Muuten kyseisen ajannäyttäjän voisi hankkia ihan kaverin hämmästeltäväksi, mutta hieman alle 100 euron hinta on melko suolainen. Tosin maksaahan useat hienot kellot jopa monta kertaa enemmän.

Lähde

Edellinen artikkeliDIODER – LED-valaistusta laatikoihin
Seuraava artikkeliAIREAL – Disneyn kehittämää tuntopalautetta