Miltä tuntuisi nuolla jupiteria? Maistuuko oma maa mansikalta? Nyt osa aurinkokunnasta on saatavilla herkullisen näköisinä tikkareina.

Paketissa tulee kuusi tikkaria, joiden sisältä löytyy aurinkokuntaan kuuluva planeetta. Kyseisiksi taivaankappaleiksi on valittu Neptunus,Venus, Maa, Saturnus, Uranus ja Jupiter. Makuja on sen sijaan ikävä kyllä vain yksi, mutta sen saa valita vapaasti. Vaihtoehtoja ovat: karhunvatukka, kirsikka, hattara, guava tai vaahtokarkki.

Näiden kappaleiden kokoluokasta voisi sanoa sen verran, että tikkareiden halkaisija on noin 3 cm ja tikut ovat vähän päälle 10 sentin mittaisia. Jokainen karamelli on pakattu omaan yksittäiseen kääreeseen, joten planeetat voi pistää kitaansa yksi kerrallaan. Hintaa paketilla on noin kahdeksan euron verran. Kyllä tällainen varmasti ainakin jokaiselle tähtiharrastajalle kelpaa nautittavaksi.

Lähde

Edellinen artikkeliUbuntu Edge – älypuhelin ja pöytäkone samassa paketissa
Seuraava artikkeliGlassUp haastaa Google Glass:n