Nykyään älypuhelimista ja tableteista löytyy ties minkälaista softaa. Vaikkakin lennoilla nousun ja laskun aikana käsketään pitämään kaikki sähkölaitteet suljettuina, niin itse matkalla voi nauttia kaikesta älylaitteisiin tallentamistaan viihdemahdollisuuksista.  Skyview Travel Seatback Mount hyödyntää edessä olevan matkustajan selkänojaa pitelemään laitteitasi juuri sopivalla katseluetäisyydellä.

Idea itsessään on melko mainio. Hieman päälle 20 euron hintaisella laitteella voit kiinnittää tablettisi selkänojaan ja nauttia vaikkapa omista elokuvistasi matkan aikana. Tuki sopii useimpien lentoyhtiöiden koneiden selkänojiin ja hyödyntää niistä löytyviä tarjottimen lukkovipuja.

Lisäksi katselukulmaa voi säätää mielensä mukaan. Lentokoneiden lisäksi kyseinen härpäke toimii myös esimerkiksi junissa tai busseissa, joista vastaavanlainen tarjoiluteline löytyy. Telineeseen mahtuu lähes kaikkien valmistajien tabletit ja älypuhelimet maksimikoon ollessa 13,3 cm X 20,3 cm. Leveydeltään kinnitettävien laitteiden tulee olla vähintään 10 cm luokkaa.

Ongelmaksi muodostuu lähinnä se, jos edessä istuva matkustaja haluaakin laskea selkänojansa nukkumista varten.

Lähde

Edellinen artikkeliHovertrax on kuin Segway ilman käsitukea
Seuraava artikkeliEgg Minder kertoo montako kananmunaa omistat