Kyllästyttääkö puhelimen pitäminen taskussa? Onko kännykän kaivaminen laukusta tai kassista hidasta ja hankalaa? Clipless ratkaisee nämä ongelmat!

Kyseisessä paketissa on kolme toiminnalle tärkeää osaa. Ensimmäinen on kupera kiekko, joka asetetaan vaatteen alle. Toinen palanen kiinnitetään vastakkaiselle puolelle magneetin voimalla. Lopuksi viimeinen osanen tuikataan liimapinnalla kiinni matkapuhelimeen. Nyt sitten kännykkä pitäisi olla helppo naksauttaa kiinni tai irti käsiteltyyn vaatekappaleeseen.

Vaatteiden lisäksi mukana saa esimerkiksi seinille sopivia palasia, joihin puhelimeen kiinnitetty osa tarttuu kiinni. Kyseiset lisäkiinnikkeet myös sisältävät NFC-tekniikkaa, minkä johdosta telineeseen asetettavan laitteen voi ohjelmoida suorittamaan erilaisia tehtäviä sen kiinnittyessään eri kohteisiin.

Härvelit jaksavat kannatella puhelimen ohella muita kannettavia härveleitä tai jopa tablettejakin. Rahoitusta kerätään 25000 dollaria, josta kasassa on vähän alle puolet. Yhden seinä- ja vaatekiinnikkeen kaikkine osineen saa n.13 euron sijoituksella.

Lähde

Edellinen artikkeliSuuria eläimiä pienessä paketissa
Seuraava artikkeliPikkuruinen ”järjestelmäkamera”