Perjantain kunniaksi käsittelyssä hieman lihaisampi tuote. Varsinainen hilavitkutin tämä ei ole, mutta silti mielenkiintoinen pakkaus.

Buffalo Bob’s Wild Game Jerky – Sampler Gift Pack of 10 sisältää nimensä mukaisesti 10 erilaista kuivalihatankoa mitä kummallisimmista eläimistä kerättynä. Pakkauksen 10 makua valitaan satunnaisesti ja mukaan voi sattua muun muassa alligaattorin, antiloopin tai strutsin lihaa. Mukana on tietysti myös hieman tutumpia eläimiä.

Vaikka nämä lihatuotteen eivät sisällä kiisteltyjä koirien tai kissojen palasia, voivat ne aiheuttaa negatiivisia reaktioita joissain piireissä. N. 17 euroa maksava paketti tarjoaa kuitenkin varmasti uudenlaisia makuelämyksiä kelle tahansa. Kaikki lihoiksi päätyneet eläimet ovat olleet tarhakasvatettuja, joten metsästyksen huuma jäänee paketista pois.

Tuotteen palaute on melko jakautunutta sen suhteen, mitä tilaajat ovat paketistaan löytäneet. Osalle on sattunut lähes ainoastaan yhden eläimen makua ja toiset valittelevat mausta. Noh, kyllä tällaisen voisi silti mielenkiinnosta melkein jopa tilata.

Lähde

 

Edellinen artikkeliGinkgo – yhden materiaalin sateenvarjo
Seuraava artikkeliVetävää kiinnitystä