NASA:n tutkimusten mukaan 20 minuutin torkut parantavat keskittymiskykyä jopa 34% . Myös monet muut tutkimuslaitokset ovat päässeet vastaaviin tuloksiin. Mikä olisikaan parempi paikka nauttia torkuista kuin oma unikapseli?

Tällaisen ”oman tilan” saa itselleen n. 12000 euron hintalapulla. Härveli lupaa rentouttavan unikokemuksen tarjoamalla mukavan asennon nukkumiselle. Valmistajan mukaan jalkojen ollessa hieman ylempänä, alaselkä saa enemmän lepoa ja verenkierto helpottuu. Yksityisyyttä tarjoillaan pään ympärillä olevalla kuvulla. Lisäksi tarvittaessa silmien eteen voi kääntää vielä visiirinkin.

Asetuksia voi muuttaa suoraan käsinojasta. Esiasetettuna on tuo 20 minuutin torkkotuokio. Nukkumista helpottamassa on 200 W kaiutin, joka toistaa ympäristöääniä. Myös omien kuulokkeiden kytkeminen laitteeseen onnistuu niin halutessaan.

Herätys tapahtuu rauhallisesti pikkuhiljaa kirkastuvien valojen ja tärinän avulla. Vaikea sitten sanoa, kuinka helposti unta saa jos miettii sitä kymppitonnin summaa, jonka unikoteloonsa upotti.

Lähde

Edellinen artikkeli365 kuppia teetä
Seuraava artikkeliHiiri ja touchpad yhdessä paketissa