Nykyisin lähes kaikista älypuhelimista löytyy jo valmiiksi sisäänrakennettu panoraamakuvaustila. Kännykän pyörittäminen vakaana sen sijaan ei usein onnistu kuin mainosfilmeissä. Spinpod tarjoaa jatkossa suoria panoraamoja.

75000 dollariin kickstarttaava härveli on käytännössä vain teline, joka pyörii moottorin avustuksella tarvittavalla nopeudella. Laite pyrkii olemaan mahdollisimman yksinkertainen ja helppokäyttöinen. Pääasiassa siis kiinnitetty kamera hoitaa kuvaamisen ja alusta vain tasaisen pyörimisliikkeen. Silti Spinpodista löytyy viiveajastimen säätömahdollisuudet sekä mahdollisuus valita erilaisia ajastuksia myös time-lapse -kuvausta varten.

Kameran tai älypuhelimen kiinnittäminen onnistuu pikkuista rullaa pyörittämällä. Panoraamatilassa härvelissä riittää vääntöä 10 tunniksi ja time-lapsen kanssa 100 tunniksi. Lataaminen onnistuu Micro-USB:n avulla. Yllä olevalla videolla esitellään myös mahdollisuus yhdistää kaksi Spinpodia tuottamaan tasaisesti kahteen suuntaan lipuvia videopätkiä.

Tällä hetkellä halvin jäljellä oleva setti maksaa hieman alle 50 euroa ja sisältää yhden alustan kaikkine tarvittavine osineen.

Lähde

Edellinen artikkeliPuoleensa vetävää hauskanpitoa
Seuraava artikkeli365 kuppia teetä