http://www.youtube.com/watch?v=bDfEpNsyADM

Kilpapyöristä ei paljoa ylimääräisiä osia löydy. Myös monista muista pyöristä on karsittu lokasuoja pois. Tämä voi osoittautua melko merkittäväksikin puutteeksi tietyillä ajokeleillä. Plume yhdistää käteen rullautuvat heijastimet ja lokasuojan kompaktiksi vaihtoehdoksi.

Kickstarter.com -sivustolla valuuttaa keräävä tuotos tähtää lokasuojattomien pyörien vakio-osaksi. Materiaalina on käytetty polymeriä ja ruostumatonta terästä. Ulkoisesti härveli muistuttaa eräitä, joskus hyvinkin pinnalla olleita, käteen nakattavia rullaheijastimia.

Tuotteen kehittäjät perustelevat laitettaan sillä, että normaalit lokasuojat ovat helposti hajoavia, rumia ja jossain tapauksessa varkaiden kohteena. Kyseisen hilavitkuttimen saa pyöräänsä hieman alle 30 euron hintaan. Läpyskä suojaa varmasti takaanta tulevilta pisaroilta, mutta etupyörän nostamat roiskeet ovat sitten asia erikseen. Kyllähän tämä on hieman hintava, mutta etenkin kilpapyörällä ajaneelle kiinnostava vaihtoehto.

Lähde

Edellinen artikkeliSunnuntain kummallisuus
Seuraava artikkeliNäyttävä ikkuna

3 KOMMENTIT

  1. Eipä tuo lokasuojaa korvaa.
    Rapa roiskuu tuon ohi selkään, ja jalat ovat kuralla kuitenkin.

  2. Lokasuoja puuttuu kilpapyöristä painon takia, ei sen takia että se olisi jossain olosuhteissa varsinaisesti tiellä. Jos sitä painoa haluaa pyörään saada lisää, niin voi saman tien laittaa kunnollisen lokasuojan, eikä kokoon rullattavaa turhaketta.

    Eikä tämä nyt ainakaan ole missään olosuhteissa paremmin varkaudelta suojassa kuin kunnollinen lokasuoja.

    Mutta kaipa joku hölmö tämänkin ostaa…

Kommenttien lisääminen on estetty.