http://www.youtube.com/watch?v=w06zvM2x_lw

Hieman aikaa sitten kirjoitin artikkelin tekniikasta, joka hyödynsi aivoista lähteviä signaaleja tunnistautumiseen. Necomimi on sen sijaan kehittänyt hieman erilaista käyttöä aivojen pulsseille.

Necomimi Brainwave Cat Ears -niminen korvapari heiluu käyttäjänsä mielialan mukaan. Ajatusten lukeminen toimii samalla systeemillä kuin aiemman artikkelin kuulokkeissa. Härvelistä löytyy kolme erilaista tilaa, jotka ovat ”keskittynyt”, ”rentoutunut” ja suomeksi käännettynä lähimpänä viimeistä tunnetilaa lienee ”innostunut”. Vastaavasti korvat törröttävät ensimmäisessä pystyssä, toisessa sojottavat alaspäin ja kolmannessa heiluvat edestakaisin.

Virtaa tarvitaan neljän AAA-pariston verran ja ikäsuositus on 14+. Sivuseikkana voinee mainita, että ainakin kirjoittajan mielestä laitteen sivulla köllöttävä patterit (ja tekniikan?) sisältävä boksi on melko isokokoinen. Tämän lisäksi käyttäjällä pitää olla pienoinen nipsutin korvassa ja toinen sensori otsassa. Mikään mukavin asuste tämä euron alle satasen maksava tuotos ei siis välttämättä ole, mutta ehdottomasti mahtava hämmästyksen aihe. Jos tuotteen yhdistää vaikkapa jo aiemmin julkisuudessa olleeseen häntään, joka myös heilahtelee mielialan mukaan, aletaan olla askelta lähempänä kissaksi muuttumisen mahdollisuutta.

Lähde

Edellinen artikkeliItsensä kasaavia huonekaluja
Seuraava artikkeliTasapuolista jakoa