Piereminen koetaan usein julkisesti epämukavaksi tapahtumaksi. Onhan sekin totta, että useampi pää kääntyy aina etsimään äänen ja hajun lähdettä. Mikäli kärsii usein turhasta kaasujen päästelystä, voinee harkita tällaisen suodattimen hankkimista.

Subtle Butt: disposable gas neutralizers -nimellä myytävä pakkaus sisältää 5 suodatinta, joiden pitäisi tehdä juuri sitä mitä nimi sanoo eli suodattaa suolikaasujen hajua. Myyntivaltteina kerrotaan muun muassa tuotteen sopivan hyvin lentomatkoille ja että se sopii lemmikeillekin. Eipä tuote kustanna juurikaan kymmentä euroa enempää, mutta sen kuluttajakunta jää silti kirjoittajalle hieman hämäräksi.

Kokoa suorakulmioilla on 3,25 tuumaa. Hajut pitäisi suodattaa valmistajan mukaan aktiivihiilipinnoitteen avulla. Paksuutta suojaimilla on n. 1mm verran, joten niiden käyttämistä ei edes omistaja itse kuulemma huomaa. Amazon-verkkokaupassa 17 asiakkaan keskiarvosana tuotteelle on hämmästyttävät 4/5, mutta seasta löytyy myös kovaa kritiikkiä. Itseäni hämmästyttää lähinnä se, mitä kaikkea kuluttajille keksitäänkihn myydä.

Lähde

Edellinen artikkeliVärikästä tökkimistä
Seuraava artikkeliDynamo 2.0