Arvostelu: JUSTOP BSH10 Bluetooth stereokuulokkeet

Tässä näin arvostelu nyt vaihteeksi, perinteinen artikkeli taas huomenna! Sain kokeiluun Superkauppa.fi:stä kyseiset Bluetooth-kuulokkeet. Laitteen tekniset tiedot löytyvät tarkemmin kyseiseltä sivustolta, mutta muutamista ominaisuuksista mainittakoon mainostettu 20 tunnin käyttöaika ja 400 tunnin valmiusaika sekä koko härvelin kokoontaittuvuus.

Ulkonäkö: Kuulokkeet saa taitettua melko kompaktiin taskukokoon. Sivuilla sijaitsevat kontrollinapit ovat hieman muovisen oloisia, mutta toimivat tehtäväänsä nähden hyvin. Oikeasta kuulokkeesta löytyy napit eteen- ja taaksepäin kelaamiselle sekä äänenvoimakkuuden säätimet myöskin kumpaankin suuntaan. Lisäksi keskellä on yksi monitoinappi. Kyseisen keskinapin ympäriltä löytyy toiminnasta kertova LED-valo, joka tuikkii kirjoittajan mieleen hieman turhankin usein. Tosin olen myös aiemmin omistanut kalliit Bluetooth-kuulokkeet, joissa oli vielä valtavampi vilkkuvalo. Jostain syystä niitä täytyy näköjään yhdistää tämänkaltaisiin tuotteisiin.

Tekninen toteutus: Laitteen pariuttaminen Android-puhelimeen kävi yllättävän kätevästi, kunhan vain jaksoi lukaista mukana tulevasta ohjelappusesta, miten kuulokkeet saa tarvittavaan tilaan. Äänenlaatu oli ainakin omaan käyttöön hyvinkin riittävä musiikin kuuntelua ajatellen. Pienestä laitteesta saa myös hieman bassoa irti. Akkukesto ei ainakaan itselläni tullut kertaakaan vastaan, vaikka en testijakson aikana kertaakaan kyseisiä kuulokkeita ladannut.

Muuta: Talvella pipon kanssa käytettäessä laitteen sangat saattavat hieman painaa päähän, mutta ilman hattua kuulokkeet tuntuvat erittäin mukavilta. 36,9 euron hinnalla kyseinen laite sijoittuu hyvin kilpailukykyisesti markkinoille kun ottaa huomioon akkukeston ja kompaktin koon.

Saatavilla: Superkauppa.fi