Sony on juuri esitellyt Berliinin IFA 2012 messuilla uuden version henkilökohtaisesta 3D katselulaitteestaan. Silmikon uusi versio, mallinimeltään HMZ-T2 Personal 3D Viewer on 20 % kevyempi, kuin laitteen edellinen malli, mikä tekee tästä virtuaalisen 150-ttumaisen näytön verkkokalvoille heijastavista silmälappuvideoista entistä mukavammat kantaa.

Hilavitkuttimen messuilla kuvaama esittelyvideo, sekä Sonyn lehdistötiedote laitteisiin liittyen löytyvät hypyn jälkeen.

Täydellisesti uusitut HMZ-T2 Sony Personal 3D Viewer -videolasit

Terävämpi näyttö, parannettu äänentoisto ja ylellinen mukavuus

 • 2D- ja 3D-elokuvat ja -pelit teräväpiirtona
 • Kirkkaat OLED-paneelit, entistä keveämpi rakenne, laajemmat säädöt, nautittavampi katselukokemus
 • Virtuaalinen 5.1 tilaääni

Täysin uudistetut Sony Personal 3D Viewer –videolasit ovat edeltäjäänsä kevyemmät ja mukavammat käyttää. Ne toistavat 2D- ja 3D-teräväpiirtokuvan ja virtuaalisen 5.1 tilaäänen. HMZ-T2-videolaseissa on kaksi kirkasta ja selkeää OLED-näyttöä ja ne sopivat loistavasti henkilökohtaiseen elokuvan katsomiseen.

Kirkas ja terävä 3D-elokuvakatselua

Personal 3D Viewer -videolaseissa on kaksi OLED-paneelia (Organic Light-Emitting Diode), yksi kummallekin silmälle. Näkökenttä on syvä, väreiltään rikas ja terävä. 45 asteen katselukulmalla voit uppoutua täysin laajakangaselokuvan katseluun.

HMZ-T2 -laitteessa on myös irrotettavat ja säädettävät valosuojat, joita käyttämällä parannat kuvanlaatua ja lisäät yksityisyyttä katseluun. Suojat napsautetaan helposti kiinni eivätkä ne häiritse käyttömukavuutta tai pilaa tyylikästä ulkonäköä.

Unohtumattomia katselukokemuksia sekä elokuva- että peliharrastajille

Personal 3D Viewer on suunniteltu sekä elokuvan ystäville että himopelaajille. 24p True Cinema -toiminto näyttää filmit aidolla 24 kuvan sekuntinopeudella eli sellaisina, kuin elokuvat alun pitäen kuvattu. Clear mode -toiminto on puolestaan luotu pelaajalle, joka seuraa äärimmäisen nopeasti liikkuvia hahmoja. Minkä asetuksen tahansa valitset, Auto Colour Temperature -toiminto muokkaa kuvan yleissävyä hienovaraisesti sinisen sävyistä punaiseen päin, jotta voisit nauttia elokuvasta tai pelaamisesta pidempään.

360 asteen 5.1-tilääni

Virtualphones™-teknologia tuottaa 360 asteen äänentoiston samalla tavalla kun 5.1-tilaääni. Kuuntelunautinnon viimeistelee Harmonic Equalizer –piiri, joka korjaa tehokkaasti digitaalisen äänen pakkauksesta johtuvat häviöt.

Kevyempi ja parempi säädettävyys lisäävät käyttömukavuutta

HMZ-T2-videolasit ovat 330 gramman painollaan peräti 20 prosenttia kevyemmät kuin edeltäjänsä. Käyttömukavuutta on paranneltu entistä laajemmin säädettävillä pää- ja otsatuella. Tilaäänestä voi myös nauttia nappikuulokkeiden lisäksi omilla langallisilla tai langattomilla kuulokkeilla.

Sony HMZ-T2 Personal 3D Viewer -videolasit tulevat Suomessa myyntiin joulukuun alussa ja tuotteen suositushinta on 1000 euroa.

Tekniset tiedot

 • HMZ-T2 Personal 3D Viewer – Henkilökohtaiseen elokuvakokemukseen
 • Nauti 2D- ja 3D-elokuvasta täydellisellä 45 asteen laajakulmalla
 • Korkealaatuiset OLED-näytöt, yksi kummallekin silmälle, toistavat 2D- and 3D-kuvan terävänä ja kirkkaana
 • Vaikuttava 360 asteen kuunteluelämys virtuaalisella 5.1-tilaäänellä. Harmonic Equalizer -toiminto parantaa äänenlaatua. Useita erilaisia ääniasetuksia.
 • TruBlack-näyttö takaa suuren kontrastin ja tarkat yksityiskohdat
 • Automaattinen värilämpötilan säätö säästää silmiä ja mahdollistaa pitkän katseluajan
 • Käyttömukavuutta lisää täysin säädettävät pää- ja otsatuet sekä säädettävillä linsseillä, joilla terävä 3D-kuva voidaan mukauttaa henkilökohtaisesti jokaiselle käyttäjälle
 • Laitteessa voi käyttää myös omia langallisia tai langattomilla kuulokkeita tai nappikuulokkeita.
 • Irrotettavat ja säädettävät valosuojat parantavat kuvanlaatua ja lisäävät yksityisyyttä
 • Langattomalla kauko-ohjaimella voit säätää ääntä ja kuvaa sekä selata valikkoa keskeyttämättä elokuvaa tai peliä
 • Kaksoisliitännän avulla muut voivat katsella TV:tä samalla kun sinä katselet videolaseilla – tai toisin päin
Edellinen artikkeliSuperkauppa.fi toi markkinoille alle 100 euron tablettitietokoneen
Seuraava artikkeliSamsung Galaxy Camera Hilavitkuttimen käpisteltävänä