Jos omistat moottoripyörän, ja ihmettelet tämä naurettavan korkeita vakuutusmaksuja, voin paljastaa huimien hintojen syyn nyt heti. Syy on moottoripyöräonnettomuuksiin aivan liian usein liittyvät henkilövahingot. Peltiä on halpaa vääntää suoraksi siihen verrattuna, että vakuutuksesta kustannetaan kalliit kuntoutuskulut, tai pahimmillaan pysyviin vammoihin liittyvät ansiomenetykset. Kyllä se auton ympärillä oleva pelti suojaa siis onnettomuustilanteissa monta kertaa paremmin, vaikka pyörän puikoissa olisi minkälainen katuhaukka. Järkevä ihminen on siis kiinnostunut paremmista tavoista suojata kuskia onnettomuustilanteissa.

Erilaiset moottoripyöräilijöiden pukuihin integroidut airbag-pehmusteet eivät ole uusi idea. Ilmatyynyliivejä on suunniteltu jopa hevosmiehille. Muotoilija nimeltään Rejean Neron on nyt konseptoinut astetta pidemmälle menevän moottoripyöräilijän airbagin, jossa moottoripyöräilijä jää onnettomuustilanteessa itse turvaan ilmapallon sisälle. Video seuraa.

¨

Lähde: inewidea.com

Edellinen artikkeliKanzi on bonobo-simpanssi, joka osaa tehdä tulen, grillata burgerit ja sammuttaa nuotion turvallisesti
Seuraava artikkeliParrot AR.Drone 2.0 on varustettu HD-kameralla – ja on yksityisyyden kannalta huolestuttava