Skeittaus- ja lumilautailukulttuureille ominaista on kuvata itseään ja kavereitaan näyttämässä parastaan. Videoista leikataan itselle omat portfoliot, joiden avulla omilla taidoilla leuhkiminen leviää vaikka netin kautta isompien massojen tietoisuuteen, kuin ennen vanhaan olisi kukaan ajatellutkaan. Parhaat videot keräävät usein suuria määriä katsojia, joten se kannustaa tekemään oikein näyttäviä videoita.

Näyttävän videon on tehnyt ainakin tämä porukka. He ovat yhdistäneet skeittauksen, lumilautailun ja videopelit yhteen videoon. Videopelit on tuotu mukaan editoimalla kuvattua videomateriaalia, ja mukaan mahtuu monia hienoja efektejä. Kuinka moni onkaan miettinyt, mitä kaikkea oikeassa elämässä saisi aikaan, jos omistaisi Portal-pelistä tutun portaalipyssyn? Ainakin skeittaamisesta ja snoukkaamisesta tulisi tajuttoman siistiä.

Video ei valitettavasti ole upotettavissa sivulle, mutta tässä on linkki videoon.

(Geekologien kautta)

Edellinen artikkeliUusi nanoteknologiaan perustuva maali lupaa verhota minkä tahansa esineen tutkalta
Seuraava artikkeliTämä silta ratkaisee liikenneongelman