cocoonlaite

Onhan sitä jo vaikka kuinka kauan aikaa sitten osattu porkkanoita ja viljaa maasta nostaa, mutta kukapa uskoisi seuraavan joulukinkkusadon kasvavan keittiön nurkassa? Hiljattain Electroluxin sponsoroimassa suunnittelukilpailussa ”teleporttaavan jääkaapin” voittanut Cocoon lupaa ”kasvattaa” lihaa. Kasvattamisella tarkoitetaan tässä yhteydessä sitä, että Cocoonin astiaan asetetaan valmiita ”ruokapaketteja”, jotka sisältävät lihassoluja, happea ja muita ravinteita. Laite tämän jälkeen kuulemma lämmittää eläinsoluja ja ”kasvattaa” tätä rataa purtavaa.

Suunnittelijat lupailevat 100% aitoa lihaa/kalaa eläimiä uhraamatta. Ikävä kyllä tarkempaa tietoa toiminnasta ei ole vielä saatavilla, mutta konseptina kuulostaa jo melko scifi-elokuvista repäistyltä. Miltä lie pussikala sitten maistuu?

Lähde

Edellinen artikkeli2010 Brabus Mercedes-Benz Viano Lounge
Seuraava artikkeliLok8u num8 – Isoveli valvoo