lok8u-num8-children-gps-tracking-watch[1]Lapset ovat kovin eläväistä pikkuväkeä, ja kun pikku Paavo-Amanda lähtee oman pihapiirin ulkopuolelle ilman aikuisen suomaa turvaa pahalta maailmalta, on äidin pakokauhu taattu. Kun piltti lopulta löytyy naapurin penskan luota yökylästä, josta ei tietenkään ole kerrottu äidille ja isille, tulee varmasti mieleen kiinnitää kakaran jalkaan kahdenkymmenen kilon lyijykuula.

Jos taas ei halua sosiaaliviranomaisia portailleen vaatimaan lapselle lyijykuulatonta kotia, kannattaa tutustua nimihirviöön Lok8u num8 (Locate you new mate). Jopa englanninkielisissä maissa vaikeasti ymmärrettävän nimen taakse piiloutuu kello. Hieman epätavallisemman kellon sisään kätkeytyy gps-jäljitin. Lapsensa menoista kiinnostuneille vanhemmille suunniteltu jäljitin sijoitetaan yllätyksellisesti lapsen ranteeseen. Tämän jälkeen vanhemmat voivat nähdä lapsensa olinpaikan vuorokauden jokaisena tuntina. Tavallisen seuraamisen lisäksi kellosta löytyy muutama muukin toiminto. Huoltaja nimittäin voi asettaa ns. turva-alueet, joiden sisältä poistuminen lähettää vanhemman sähköpostiin viestin rajan rikkomisesta. Lisäksi lähettämällä viestin ”wru” tai ”where r u” num8 portaalin numeroon saa google mapsin välityksellä tiedon lapsen olinpaikasta. Muodikas, vahvistettu teräsranneke estää lasta irroittamasta kelloa. Kätevää ja ihanan moraalitonta.  Hintaa turvallisuuden tunteelle ja lapsen yksityisyyden rikkomiselle kertyy 149,99 puntaa eli pyöreästi noin 164 euroa plus kuukausimaksu viidestä  kahteenkymmeneen puntaan, riippuen vanhemman vainoharhaisuudesta (eli siitä montako viestiä kuussa huolestuneelle vanhemmalle lähetetään).

lok8u-num8-children-gps-tracking-watch-black[1]

Lähde

Edellinen artikkeliCocoon – kasvata liharuokasi
Seuraava artikkeliUusi homesienellä käsitelty viulu hakkasi Stradivariuksen kuuntelutesteissä