Brabus iskee jälleen. Uusi Brabuksen tuunaama Mercedes on julkaistu.
Kuten Brabuksen tyyliin kuuluu, on tässäkin mersussa viety asiat äärimmäisyyksiin.2010-Brabus-Mercedes-Benz-Viano

Autosta löytyy lähes kaikki:

 • 32″ TV
 • Sony Vaio PC-järjestelmä
 • WLAN (UMTS-yhteydellä)
 • PS3
 • Dolby Surround äänijärjestelmä
 • Erikoisvalmisteinen puhelin
 • Jääkaappi
 • Kahvikone jne.

Autoa kuljettamaan on konepellin alle laitettu 426 hevosvoimaa kehittävä 6.1 litrainen V8. Kaipa se sitä ihan letkeästi kuljettaa, mutta olisiko tässäkin liioiteltu. Kyseessä on kuitenkin pakettiauto.

brabus-viano

Onko tämä kaikki nyt tarpeellista? Ei tämä ainakaan omasta mielestäni kovin järkevää ole. Auto on suoraan kuin Pimp My Ridesta:
mahdollisimman paljon elektroniikkaa, hienot vanteet ja järjettömän kokoinen moottori autoon, jossa ei kuitenkaan ole mitään rata-auton ominaisuuksia. Mieluummin ostaisin noilla rahoilla kaikki autossa olevat viihdelaitteet erikseen. Voisin kuvitella, että tämä auto tulee olemaan lähinnä vuokramallistossa, josta sitä voi vuokrata illan menoja varten.

Lähde: www.ubergizmo.com

Edellinen artikkeliMaitoa on kahta tyyppiä, A1 ja A2. Onko tässä syy Suomen sydäntauteihin ja diabetekseen?
Seuraava artikkeliCocoon – kasvata liharuokasi

19 KOMMENTIT

 1. tarpeellista? ei. järkevää? ei. muttakun ne nyt vaan pystyy tekemään näin.

 2. Kyllä mielummin tuollaisen ottaisin ennemmin kuin normaalin asuntovaunun. Tyylikkään näköinen kaikilta osin.

 3. teillä vain ei ole varaa palkata kuskia ja sillä katkerana haukutte.eihän noilla teekkään mitään jos itse ajaa

 4. kyseessä taitaa olla jonkun rikkaan pojan matkaauto jolla ajetaan paikasta a paikkaan b jotain saksan autobaanaa pitkin.

 5. Mielestäni tuollaisessa on enemmän järkeä kuin henkilöautopohjaisessa loistoautossa. Tuohon pystyy todennäköisesti astumaan kumartelematta sisään toisinkuin johonkin matalaan limoon. Oikeastaan pohjana saisi olla vieläkin korkeampi auto tyyliin sprintteri, luulisi että mukavuus ei ainakaan pienene jos korkeus kasvaa.

 6. Ei nuo kuvat ole kyllä samasta autosta. Ylempi täysin erinäköinen + mustat penkit

 7. Jammu: Kyllä kuvien pitäisi olla samasta tuotteesta.. Ehkäpä tuo vaalea nahka ei kuitenkaan ole ainoa vaihtoehto

 8. Jammun kans samaa mieltä. Ylemmässä kuvassa auton perällä on normaalisti perälasi(?), kun taas alemmassa sen paikalla on 32″ taulu. Ylemmässä näkyy myös normaalipenkin profiili auton takaosassa, alemmassa tuommosia penkkejä ei juuri näy. Mutta ei se minua haittaa, vaikka kuvat onki erilaisista autoista.

 9. Tämä nyt vielä mielestäni ihan hyvällä maulla tunattu paku. ei sitä pimpmyride tyyliä ”yo dawg we herd u like driving, so we put car inside ur car so u can drive while u drive.”

 10. kyllä noi kaks kuvaa on samasta autosta tossa ulkopuolelta otettussa on vaan kaikki telkkarit ja muuta piilossa ja sisustus on vaan mustana veikkaisin näin 🙂

 11. hmm.. Ainakaan koneen osalta ei ole menty liiallisuuksiin, itsellänikin hieman piristetty vito ajossa ja onhanse kiva lähteä rampista ja saada audit/bemarit/onhan näitä ihmettelemään että mihin se paku lähti.. Myönnän jopa että paikallisen nissanin huoltoon on viety silloin uusi primera sen takia kun se ei kuulemma kiihdy kun ei pysy pakun perässä 🙂 Tosin eipä sellasella loukulla pysy edes perus pakun perässä 😛

 12. Mulle kelpais, mä kyllä olenkin tosin viimeset viistoista vuotta ajellu pakulla ja en kyllä henkilöautoon vaihtas mistään hinnasta.

 13. Ei kaikessa tarvitse aina ollakaan järkeä tai tarvitse olla järkevää 😉 Joskus asiat voivat vain olla hauskoja 😛

Comments are closed.