Radio-ohjattava RMS Titanic on 1,8 metriä pitkä

Nyt olisi saatavilla aivan mahtavan upea kesäjahti, nimittäin 1:150 kaavassa oleva 1,8-metrinen RMS Titanic. Alkuperäistä alusta erittäin tarkasti jäljittelevä radio-ohjattava pienoismalli on 400 miestyötunnin tulos. Mammutti on koottu 300 yksittäisestä käsin tehdystä osasesta. Setripuiset paneelit verhoavat lasikuituisen rungon ja kansi on viimeistelty vaahteralla.

Pienet osaset on valmistettu muovista mm. laserleikkauksella tarkasti alkuperäistä mallia jäljitellen. Pelastusveneet ovat myös tarkkaa työtä, kuten kaikennäköiset muutkin pienet yksityiskohdat ja värit. Kolme 550 watin sähkömoottoria ja kaksi akkua tarjoavat kolmen tunnin ajon 8 km/h nopeudella.

Saatavana 2500 dollarin hintaan. Toimitukseen saamiemme tietojen mukaan loppusyksyksi on luvassa myös 1:150 koossa olevia mini-jäävuoria.

Lähde: www.hammacher.com

Edellinen artikkeliCombimouse on hassu hiiren ja näppäimistön yhdistelmä
Seuraava artikkeliMetallinpaljastin-sandaalit

20 KOMMENTIT

 1. Sitte sannoo kavereille että: ei uppoa ku oli niin kallis. Ja sitte lähetään kokeilemaan nii joku kakara kiukus/kateus päissään heittää kivellä sitä laivaa. Niin siinä sitä taas ollaan.

 2. Sitte vaa vääntämään jääpaloista sellane pikku jäävuori ja kattomaan ku 2500 dollarin botski uppoo 😀 hahahaaa

 3. Tuon sisällä kukaan ei varmaan koputa (ellei sitten joku leprikoni). Alkuperäisen Titanicin sisäänhän jäi tekovaiheessa jotain ukkeleita, josta yhä kuuluu koputusta.

 4. 400 työtuntia + materiaalit = 2500$ .. doesn’t add up.
  i smell something. Yes O yes härän..

 5. Tuosta puuttuu keulasta dicaprio ja se toinen minkäniminensenytoli.

 6. Ihme ettei yhteensä 1,65 kW moottoreilla kovempaa pääse(vaikkakin vedessä, mutta silti), jo mopon 1 kW moottorilla mennään 50km/h.

 7. Seilasiko se tosissaan Yhdysvaltojen lipun alla?

  ”White Star Line” Yhtiön perustivat Liverpoolissa John Pilkington ja Henry Threlfall

  Titanic oli toinen Olympic-luokan laiva ja rakennettiin yhdessä sisaraluksensa RMS Olympicin kanssa Irlannin Belfastissa Harland and Wolffin telakalla.

 8. ”Alkuperäisen Titanicin sisäänhän jäi tekovaiheessa jotain ukkeleita, josta yhä kuuluu koputusta.”

  No ei tasan varmaan enää koputtele 🙂

 9. Kuvia katsellessa tulee vaan väkisin mieleen, että tuon ohjaus ei varmasti ole kyllä helpoimmasta päästä…

  Ei ensimmäiseksi radiohjattavaksi, jottei käy niinkuin alkuperäiselle; painu ekalla reissulla pohjaan.

 10. Ois muuten vitun siisti jos ne pelastusveneet sais laskettua veteen servolla joka ohjais vinssiä ja sitten radio (eli ohjain) olis joku 5-6 kanavainen niin vois vaan valita jonkun toisen kanavan ja lähtee pelastuveneellä kruisaileen rantaa kohti.

  Ei toi hinta oo mikään erikoinen, jos laskee että sitä on 400 miestyötuntia väännetty. Jos ostat vaikka sähkö rc-auton niin saat maksaa hyvästä paketista jo 500-600e hinnan. Ja sähköautot tehdään massatavarana kiinassa.. joten kyllä voisin tuosta titanicista tuon verran maksaa.. Varaosat vaan saattais olla kalliita, kun törmäis sitten siihen jäävuoreen 😀

 11. Löytyhän se… Blue Ensign lippu

  Klo 8.00 ”Titanicin lippu ”the Blue Ensign” nostetaan perän lipputankoon. Miehistö alkaa kokoontua kannelle tarkastusta varten, ja sisäänkirjoittautumislistat toimitetaan kyseisten miehistönosastojen päälliköille”. http://www.kolumbus.fi/titanic/ensim_paiva.htm

  Blue Ensign on Ison-Britannian valtiollisen kauppalaivaston ja kruununsiirtokuntien lippu, ja pohjana monen valtion lipulle, esimerkiksi Australia ja Uusi-Seelanti. http://fi.wikipedia.org/wiki/Britannian_laivastolipu

  Eli toi yhdysvaltojen lippu on Leonardo DiCaprio propagandaa 😉

  Ellei toi ”masto” lippu tarkoittanut määränpäätä 😀 (kuvista en sitä löytänyt).

Kommenttien lisääminen on estetty.