naytto-edesta

Rakentelija nimeltään Eero Ihaksinen kyllästyi näyttönsä kuoriin, ja päätti poistaa nämä. Tässä rakentelijan itsensä kertomus siitä, kuinka vanhojen kuorien tilalle syntyi uusi, näytön sisukset paljastava läpinäkyvä kotelo:

”Sain tuossa aikoja sitten päähänpiston purkaa 22” näyttöni ja väkertää siihen uudet kuoret polykarbonaattilevystä. Tai oikeastaan idean ”lainasin” metkun sivuilla näkemästäni näytöstä. Joten vähän mittailin minkä kokoisia palasia tarvitsen ja mitä osia. Sitten appiukon avustuksella vanha näyttö purettiin, maalattiin ja tehtiin uusi jalusta ja mielestäni tuli jopa ihan hieno näyttö. Lisää  kuvia ja jotain kuvausta työvaiheista löytyy linkin takaa. (Linkki kuvagalleriaan)”

Edellinen artikkeliKrylon Spray Paint Lamp – Light Blue on upea!
Seuraava artikkeliCitroën Karin – konsepti vuodelta 1981

20 KOMMENTIT

 1. Siisti projekti, varsinkin jalusta näyttää hyvin onnistuneelta! Kuvissa ei näkynyt valmiin näytön takaosaa, jäikö se peltinen runko siis paljaaksi vai onko myös takana pleksi?

 2. joo takaosaa ei ole näkyvissä kun tarvitsisi uudelleen maalata hieman kun onnistuin raapaisemaan maalipintaan pari hienoa naarmua. eli takana ei ole pleksiä.

 3. Viis tähteä, näitähän vois joku yritys aloittaa tekemään vaikka sarjatuotantona. ostaisin miellellään =D

 4. kiitoksia. siitä vain itsekin näyttöjä purkamaan ja rakentelemaan 🙂 muistaakseni osatkaan eivät maksaneet juurikaan 40e enempää. työkaluja ja vermeitä sekä osaamista tarvitsee olla tietenkin jonkin verran. kannattaa sahauttaa nuo pleksit sitten liikkeessä kun on aika vaikeeta kotivermeillä sahata suoraan ainakaan 🙂

 5. Ihan hieno on tommonenki, ei varmaa ollu kallis tehä, mutta tarkkaavaisuutta on varmasti tarvittu.

 6. Eikö tuo ”piikkijalka” tee pöytään aika pahaa jälkeä?
  XD…..

 7. no joo tekee se kai jos kauheasti liikuttelee mut emäntä ”anto” tollasen hienon liinan toho alle viel sit ettei tu reikiä pöytään 😛

 8. tyylikäs! tulevaisuuden tuntua. itselläkin notkuu ylimääräinen monitori nurkassa… :p

 9. Hieno!

  Ja piikkien alle kolikot tai muut vastaavat jos niiden mukana ei tule prikkoja (niin kuin yleensä) Piikillä lyö kolot vielä pintaan niin eivät karkaa. Biltemasta mm saa komeat säädettävät piikit aluslevyillä halvalla.

  Yksi vaihtoehto on tehdä tuo akryylistä. Sitten sen voi valaista reunasta esim ledeillä jolloin reunat hehkuvat. Ja jos oikein PRO version haluaa niin jyrsii vielä pintaan oman logon niin sekin valaistuu 🙂

Kommenttien lisääminen on estetty.