ylioppilaslakki_paperista

Ovatko vappuvalmistelut jääneet viime tinkaan, eikä vanhaa kunnon ylioppilaslakkiakaan löydy mistää? Vaikka siman laittaminen alkaa jo olla onnettoman myöhäistä, niin lakin ja muut tarpeelliset ehtii toki vielä hankkia. Tai miksi ei sitten vaikka miksi ei vaikkapa askarrella! Osoitteesta simainfo.fi löydät helposti paperille tulostettavia ja askarreltavia vappuvarusteita, kuten yliopppilaslakin, Havin Amandan, teekkarin(!) ja serpentiiniä.

Sitten vaan kieli keskelle suuta ja askartelemaan!

(kiitos vinkistä juttuun Juha!)

Edellinen artikkeliHilavitkutin.com ja Urheiluviikko aloittivat sisältöyhteistyön!
Seuraava artikkeliGo Plate on ruoka-juoma-lautanen

5 KOMMENTIT

  1. Hehee kerkesinpä laittamaan simat ajoissa valmistui tänään.
    Asiaan.
    Varmaan jollekkin astetta taitavemmalle askartelijalle sopii mutta itsekkin joskus jotain tollasta kasasin niin se on aivana hel***in hankalaa helpompaa varmaan olisi itse ommella tuollainen siis jos osaisi sitä ompelukonetta käyttää. Jos jostain löytyisi yksinkertaisemmat ohjeet niin joku hilavitkutinlaisista voisi onnistuakin. Ja jos joku tuossa onnistui niin nostan hattua (jos nyt olisin sellaisen osannut tehdä).

  2. Tuolla linkin takana oleva teekkari on kyl asenteella toteutettu. Ilmeestä paistaa ikihumala ja ryhtikin (ryhdittömyys) sopiva. Kuitenkin tupsu jää uupumaan ja haalarimerkkejä niin vähän kuin fuksilla, joka on juuri saanut haalarinsa.

    Mutta on se vaan hieno!

  3. ATK-laitteilla on sitä haalaria kyllä aika helppo tuunata mieleiseksi

Kommenttien lisääminen on estetty.