Krylon Spray Paint Lamp - Light Blue on upea! 1

Katselin juuri tuossa sellaista 1980-1990-2000-luvun miniloisteputki-pöytälamppua ja mietiskelin, että onkohan kaikilla joskus ollut sellainen. Samassa miettien, että onpa ruma. Jake Rankin Portlandista Oregonista on suunnitellut hieman vetävämmän pöytälampun. Onhan tämä tietenkin ruma, mutta ruma juuri oikealla tavalla. Spray-maalipurkki saa uuden merkityksen ja herää eloon lampun muodossa. Tämä on hauskaa kierrätystä! Miksei tällaisia valmisteta tehtaalla vanhoista spray-kannuista?

Hienona nyanssina on spraypurkin suutin, joka toimii on/off-kytkimenä. Hintaa vetkuttimella on 60 dollaria.

Krylon Spray Paint Lamp - Light Blue on upea! 2

Lähde: www.etsy.com

Edellinen artikkeliVeriämpärilamppu
Seuraava artikkeliMies ja alaston monitori

7 KOMMENTIT

  1. Hele…tin hieno! Tuli vain mieleen, että toimiiko toi samalla ”tuoksulamppuna” vanhat spraymaalihöyryt saa mielikuvituksen toimimaan 🙂 Voihan siine energiasäästö lampunkin laittaa, vai mitä ne nyt oli. Ne jotka näe ruumuudessa kauneutta, niin älkää välittäkö. Itse joudun käyttämään mielikuvitusta, jotta saan mun Fiat Marean näyttämään kauniilta ruumuudessaan 🙂

  2. On varmaan kiva joo, aina siihen asti kunnes tarttuu koko päivän päällä olleen lampun kuoreen sammuttaakseen valon !.
    Aarghh!-palorakkulanhan siitä vain saa, ylikuumentuneen metallin polttaessa kämmenen kokoisen vesikellon. Noh ehkä seuraavalla kerralla tuon sitten muistaa tai ei muista, ainakin kunnes palovamma on parantunut.

  3. Tuossa on mahkut saada miljoona dollaria palovammasta ?
    Siihen pitää laittaa pdf-manuaali, disketillä mukaan ?

  4. Mitenkähän olisi kattovalaisin joka olisi tehty maalipurkista? 😀 Joku 10 litran maalipönikkä vaan roikkumaan! Siinäpä olisikin hyvä idea ideablogiin 😛

Kommenttien lisääminen on estetty.