Tässä jälleen yksi kiinalainen ihmelaite, joka pistää hämmästelemään teknologian nopeaa halpenemista.  Kyseessä on GSM-teknologiaan perustuva vakoilulaite, johon voidaan soittaa milloin tahansa tavallisella GSM-puhelimella ja kuunnella, mitä ääniä laitteen sijaintipaikassa sillä hetkellä kuuluu. Laite vastaa soittoon automaattisesti, eikä päästä ääniä ympäristöön, joten kuuntelu voidaan tehdä läsnäolijoita häiritsemättä.

Ällistyttäväksi tämän laitteen tekee lähinnä sen hinta. Täydellinen mikrofonilla ja akulla varustettu nelitaajuus-GSM ”vakoilubugi” maksaa nimittäin ainoastaan 29,99 dollaria eli noin 23 euroa. Lisäksi tarvitaan enää SIM-kortti, joka antaa kuuntelulaitteelle numeron, johon soittaa.

Mainos: ällistyttävät vakoilulaitteet Superkauppa.fi -verkkokaupasta

Tuote on tilattavissa yllä mainittuun hintaan, ilman eri postikuluja Dealextreme.com -verkkokaupasta.

Edellinen artikkeliHävinneistä arpalipukkeista valmistettu Hummer H3
Seuraava artikkeliWooden Laptop Case on puinen läppäri-salkku