Pienenä kun maalla asuttiin, niin meillä oli kissa. Kyllähän ne kissat siellä ulkona juoksivat, mutta piti olla kuitenkin kissanhiekkaa sisälläkin. ja vaikka oli hienot kopit, niin aina siellä vessassa haisi kuitenkin. Tässä näyttäisi aluksi, että voisi olla kyseessä samantyyppinen laite, kun kärpäs-elokuvassa. Mutta oikeasti katetusta kissanhiekkalaatikosta on vedetty tuuletus suoraan hormiin.

Luulen, että tällainen ratkaisu voisi olla hyvinkin toimiva. Samalla tavallahan huoneistojen wc-tiloissakin on ilmastointi hoidettu aina juuri wc:n kanssa. Tämän rakennuskustannukset olivat 80 dollaria. Linkistä löytyy paljon faktaa ja keskustelua mm. kuinka paljon tällaisen rakennelman ylläpitäminen kustantaa. Hieno idea on.

Lähde: gadgets.boingboing.net

Edellinen artikkeliOnko Mongolian kuolontoukka oikeasti olemassa?
Seuraava artikkeliiPhone App Store rikastuttaa kehittäjiä

10 KOMMENTIT

 1. Kissanhan voi opettaa käymään vessanpytyllä ja jos on sen verran tyhmä kissa ettei opi, niin taatusti se pelkää sitä mökää joka tuosta hormista syntyy kun veto on päällä.

  Please! säästäkää mut vastauksilta tyyliin kissa ei ole tyhmä.

 2. Tuollainen ilmastointi olisi kätevä!
  Harmi että kerrostalossa tuon toteuttaminen ei ole niin yksinkertaista.
  Jokin tunnistin siihen että kun kissa on tehnyt tarpeensa niin sitten lähtee turnbiini huutamaan.

 3. Eikös se pöntölle opettaminen helpompaa ole ja halvempaa…

 4. ”Eikös se pöntölle opettaminen helpompaa ole ja halvempaa…”
  No kyllä mirrin voi opettaa pöntöllä käymään, mutta se vaatii pitkän koulutuksen. Eräs tuttava opetti näin, mutta tahto aika usein mirri kusta reunoille.

 5. minulla on ollut nyt yli kaksi vuotta rivitalossa talotuulettimeen kytkettynä kissanvessa. ei olehajun perusteella tietoakaan kissankakasta.

 6. Toivottavasri tämä laite ei päädy virittelijöiden käsiin, muuten saattaa tulla kissille äkkilähtö tutustumiskierrokselle rakennuksen ilmahormeihin… 😉

Comments are closed.